Salı, 11 Ekim 2022 20:30

Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan’dan Bilgi Mahallesi’ne Ziyaret

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan vatandaşların sorunlarını yerinde görüp çözüm sağlamak için Bilgi Mahallesini ziyaret etti.

Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan, sorunları yerinde tespit edip çözüm sağlanması için kurum amirleri ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Bilgi Mahallesi’ne gitti. Bilgi Mahalle Muhtarı Hüseyin Urak ve vatandaşlar tarafından mahalle girişinde karşılanan Kaymakam Sakarya ve Başkan Şeylan, köy evinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallelilerin talep ve isteklerini dinlediler. Bilgi İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret edip sınıfları dolaştıktan sonra öğretmen ve öğrenciler ile sohbet edip talep ve isteklerini sordular. Okul bahçesinde top oynayan çocuklar ile penaltı atışları yaptıktan sonra okuldan ayrıldılar. Son olarak bilgi jandarma karakolunu ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Şeylan;

”Belediye olarak talepleri olan mahallelerimize hizmetlerimizi aksamadan gerçekleştirirken, sorunları yerinde görmek vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek adına mahalle ziyaretleri programları gerçekleştiriyoruz. Bugün Bilgi Mahallemizin taleplerini dinledik ve istekleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilgili birimlerimiz tarafından planlama yapılarak sorunları çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Bilgi Mahalle ziyaretine İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, İlçe Tarım Müdürü M.Raci Selçuk, Milli Eğitim Müdür V. Şükriye Ersari ve şube müdürleri eşlik etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr