Pazartesi, 10 Ekim 2022 19:29

Çatak’ta Tarım Arazileri Suyla Buluşuyor

Çatak Belediyesi, üreticilerin tarımsal sulamada sorun yaşamamaları için sulama kanallarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Yusuf Altun ve teknik ekibiyle birlikte Narlı ve Sugeldi mahallerinin yararlanacağı su Kanalı çalışma alanında incelemelerde bulundular.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan üreticilerin, sulama suyundan daha verimli bir şekilde yararlanmaları için, sulama kanallarının bakım, onarım ve yeni beton kanal yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr