Pazartesi, 03 Ekim 2022 19:40

Kırsal Mahallelerde Stabilize Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'ın talimatları doğrultusunda Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı Çatak İşletme Şefliği ekipleri kırsal mahallelerdeki hizmetlerine ara vermeden devam ediyorlar.

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal Dokuzdam Mahallesi Yolgeçen mezrasında stabilize yol çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. İlçe genelinde kırsal mahalle ve bağlı mezralarında gerek stabilize yol çalışmaları, gerek ise parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Dokuzdam Mahallesi Yolgeçen mezrasında yapılan stabilize yol çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne halkımızın bize verdiği destekle, tüm belediye çalışanlarımızla gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Gerek ilçe merkezinde gerekse tüm kırsal mahalle ve bağlı mezralarında hizmetin gidilmediği yer bırakmayacağız” diye konuştu.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr