Salı, 06 Eylül 2022 17:30

Başkan Şeylan’dan Encümen Güvener’e Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, eşi vefat eden AK Parti Çatak Belediye meclis üyesi Zübeyt Güvener’e taziye ziyaretinde bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden merhume Perihan Güvener için Ağaçlık Mahallesi Taziye Evinde kurulan taziye evini ziyaret etti.

Başkan Şeylan’a taziye ziyaretinde, Çatak Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri, AK parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Güvener Ailesi’ne ve merhumenin sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan, kurulan taziye evinde vatandaşlarla birlikte merhumun ruhuna ithafen dua okudu.

Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Encümen Hacı Zübeyt Güvener Aile bireyleri ve yakınları adına Başkan Şeylan ve beraberindekilere “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr