Salı, 06 Eylül 2022 11:21

Başkan Şeylan’dan  Kaymakam Sakarya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar İlinin Dazkırı ilçesinden Van’ın Çatak ilçesine atanan Kaymakam Sercan Sakarya, görevine başladı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, göreve başlayan Kaymakam Sakarya’yı Kaymakamlık makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Şeylan, Kaymakam Sakarya’ya Çatak’ta devam eden projeler ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a hayırlı olsun ziyaretinde AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu eşlik etti.

Kaymakam Sakarya Belediye Başkanı Şeylan ve AK Parti ilçe Başkanı Kuncu’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip ilçenin hak ettiği yere gelmesi için birlikte koordineli çalışacağız dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr