Pazartesi, 05 Eylül 2022 18:25

Başkan Şeylan’a Videolu Teşekkür Mesajı

Çatak Belediyesi Fen İşleri ekipleri ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Başkanlığı Çatak işletme ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Eski Belediye Meclis üyesi Şevket Semo’nun 10 yıldır devam eden su sorunu Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın talimatı ile çözüme kavuştu.

Kaçit Mahallesi Sak sokakta ikamet eden Şevket semo’nun meyve bahçeleri ve arazilerinin su sıkıntısı yeni yapılan su kanalı ile çözüme kavuştu. Semo su sorununu halleden Başkan Şeylan’a sesli ve görüntülü video ile teşekkür mesajı iletti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan çiftçiler tarafından çekilen görüntüyü Twitter hesabından paylaşarak,

" 10 yıldır talebi karşılamayan eski Belediye Encümeni Şevket Semo'nun talebini yerine getirdik. Çiftçimizin meyve bahçesi ve arazileri artık suya kavuştu. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr