Perşembe, 01 Eylül 2022 20:07

Savcılar ve Hakimlerden Başkan Şeylan’a Ziyaret

Çatak’ta göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Kübra Savut, Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yanıkova, Hakim Ahmet Burak Savut, Hakim Ahmet Faruk Tanyıldız, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

Çatak Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve çatak ilgili bilgiler veren Başkan Şeylan, Savcılar ve Hakimlere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret sonunda misafirperverliği için Başkan Şeylan’a teşekkür eden Hakim ve Savcılar, işlerinde kolaylık ve başarı dilediler.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr