Cumartesi, 20 Ağustos 2022 19:00

Kaymakam Akbulut’a Vedalaşma Programı

Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Kaymakamlığına atanan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut için veda programı düzenlendi.

İlçede bulunan kurumlara ve Esnaflara veda ziyaretleri de gerçekleştiren Kaymakam Akbulut için Çatak Kaymakamlığı tarafından veda programı düzenlendi.

Atanması nedeniyle onuruna düzenlenen veda programında konuşan Kaymakam Akbulut; Çatak’tan hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendisine gösterilen yakın ilgi, samimiyet ve misafirperverlikten dolayı Çatak halkına, desteklerinden ve uyumlu çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'a tüm kurumların idareci ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kaymakam Akbulut için düzenlenen veda programına Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr