×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 26 Temmuz 2022 20:58

Reşan Mahallesi Yayla Ve Arazi Yolu Çalışmaları Tamamlandı

Çatak Belediyesi, Kırsal mahallelerde bulunan vatandaşların mera ve yaylalara ulaşımda kullanacakları yol çalışmalarına devam ediyor.

Tarımsal Üretim ve Hayvancılığın Yaygınlaştırılması için ilçe genelinde başlatılan çalışmalar bir bir tamamlanıyor. Bu kapsamda Reşan Mahallesi yayla ve arazi yol açımı çalışmaları tamamlandı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın talimatları doğrultusunda, Çatak Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım arazilerine ulaşımın sağlandığı yayla ve arazi yollarını açarak çiftçilerin ve üreticilerin arazilere ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “İlçemizin zorlu coğrafi yapısı nedeniyle vatandaşlarımız, yüksek dağlarda bulunan mera ve yaylalara ulaşımda kullanacakları bir yolun olmaması nedeniyle ulaşım sıkıntılarını gidermek ve Kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı Çatak İşletme Şefliği ekipleri tarafından, arazilerine ulaşmakta güçlük yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için ilçe merkezine 40 km uzaklıkta, Siirt sınırında bulunan Reşan Mahallemizin yayla yolunda 3 km yol iyileştirme 2 km yeni stabilize yol açma ve düzenleme çalışmalarını tamamladık.

 Yeni yayla yollarımızı imkanlarımız dahilinde en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmış olduk.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr