Cuma, 22 Temmuz 2022 16:42

Başkan Şeylan Çiftçilerin Talebine Kayıtsız Kalmadı!

Karşıyaka mahallesinin yayla ve arazi yolunun açma çalışmaları başladı Çatak Belediye Başkanı Şeylan, çiftçilerin yüksek dağlarda bulunan mera ve yaylalara ulaşımda kullanacakları bir yolun olmaması nedeniyle ulaşım sıkıntılarını gidermek ve Kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın taleplerine kayıtsız kalmadı.

Tarımsal Üretim ve Hayvancılığın Yaygınlaştırılması için Karşıyaka mahallesi yayla ve arazini yol açımı çalışması başladı.

Çatak Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım arazilerine ulaşımın sağlandığı yayla ve arazi yollarını açarak çiftçilerin ve üreticilerin arazilere ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “İlçemizin zorlu coğrafi yapısı nedeniyle vatandaşlarımız, yüksek dağlarda bulunan mera ve yaylalara ulaşımda kullanacakları bir yolun olmaması nedeniyle ulaşım sıkıntılarını gidermek ve Kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Daire Başkanlığı Çatak İşletme Şefliği ekipleri tarafından, arazilerine ulaşmakta güçlük yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için ilçe merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Karşıyaka Mahallemizin yayla yolunda stabilize yol açma ve düzenleme çalışmalarına başladık. Yeni yayla yolumuzu en kısa sürede tamamlayarak çiftçilerimizin bu mağduriyetini ortadan kaldırmış olacağız. Çatak Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde her zaman çiftçimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr