Perşembe, 07 Temmuz 2022 19:34

Hakim Öztürk’ten Başkan Şeylan’a Veda Ziyareti

Çatak Adliyesinde görev yapan Hakim İrem Öztürk, Hakimler kararnamesi ile tayini çıkması sebebiyle Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a veda ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek

“İlçemizde görev yapan Hakim İrem Öztürk, 19.06.2022 tarih ve 904 sayılı Adli Yargı Kararnamesiyle Kocaeli İline tayin sebebiyle bizlere veda ziyaretinde bulundular. Şahsım ve vatandaşlarımız adına İlçemizde yapmış olduğu görevden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr