Pazartesi, 04 Temmuz 2022 17:58

Çiftçilerden Başkan Şeylana Videolu Teşekkür Mesajı

Çatak'ın Yukarınarlıca Mahalle sakinleri, hizmet ve yatırımlar dolayısıyla Başkan Şeylan’a yapılan çalışmaların yapıldığı alandan video çekerek teşekkür etti.

Çatak Belediyesi, İlçenin dört bir yanına ulaştırdıkları hizmetlerle yüz güldürmeye devam ediyor.

Çatak Belediyesi Fen İşleri tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Yukarınarlıca mahalle sakinleri de 20 yıldır özlemle bekledikleri suya kavuşmanın mutluluğunu yaşarken çektikleri sesli ve görüntülü video ile Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a teşekkür mesajı ilettiler.

Yukarınarlıca Mahallesi sakinlerinin çekip gönderdikleri mesajda;

“Bu kanalı 20 yıldan beri hep dedelerimiz babalarımız açıyordu bu gün biz açmıyoruz.

Bugün Belediyemiz bize bu desteği sunarak bize iş makinası vererek kanalımızı açmıştır. Abdurrahman Şeylan Başkanım ile ilgili çok güzel şey sözler söylemek istiyorum. Allah ondan razı olsun. 20 yıldan beri yoncalarımız ekinlerimiz böyle komple susuz kalıyordu. Bize iş makinası verdiği için ona minnettarız. Allah ondan razı olsun. Babasının abisinin mekânını cennet olsun. Sayın Başkanımıza köyün adına çok teşekkür ediyorum sağolun, varolun Başkanım. Sen her zaman böyle genç yürekli bir başkan ol .” Diyerek mesajlarını ilettiler.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan çiftçiler tarafından çekilen görüntüyü Twitter hesabından paylaşarak,

"Vatandaşlarımızdan gelen talepleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, çiftçilerimizin yapılan çalışmalardan ötürü güzel bir Video çekip göndermeleri bizleri daha çok mutlu etti. Çiftçilerimize şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr