Perşembe, 30 Haziran 2022 20:21

Tarım Ve Orman Müdürlüğünden Çatak’a Yeni Projeler

Van İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Müdür yardımcısı Yücel ve Çatak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Raci Selçuk Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı Makamında ziyaret etti.

İl Müdür yardımcısı ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a Van Valiliği vizyon projeleri çerçevesinde İl Tarım Ve Orman müdürlüğü tarafından Çatak’ta geliştirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi verip istişarelerde bulunuldu.

Başkan Şeylan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İlçemizde hayata geçirilmesi düşünülen projeleri çok beğendiğini Çatak Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğini belirtti.

İl Müdürü Yardımcısı Abdulkerim Yücel’in Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a yapmış olduğu ziyarette Bitkisel üretim Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ercan Ünsal, Çatak İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Mehmet Raci Selçuk, Mühendisler Ebrar Tunalı ve M.Akif Güngör eşlik etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr