Pazar, 19 Haziran 2022 10:49

Başkan Şeylan’dan Babalar Günü Mesajı

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Şeylan Mesajında;

“Toplumumuzda, ailenin temel direği, koruyucu sahiplenici kimliği ile evin güven kaynağı olan ve fedakârlıklarını ailesinden esirgemeyen babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadır.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Hiçbir karşılık beklemeden, neredeyse bir ömrü çocukları için geçiren, fedakârca bizleri yetiştiren bütün imkânsızlıklara rağmen en iyisi için canla başla çalışan, bizleri hep iyi yerlerde görmek için uğraşan, yorulmak nedir bilmeyen, bizlere adaleti merhameti ve çalışkan olmayı öğreten, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, bizler için en iyi rol modeldir. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.

Bu vesileyle, başta aziz Şehitlerimizin ve Kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere; Çocuklarına karşı sevecen ve merhamet sahibi olan, ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum”. Dedi

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr