×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 16 Haziran 2022 20:25

SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yavuzer’den Başkan Şeylan’a ziyaret

   Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'ı makamında ziyaret etti.

     Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer, beraberindeki Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Remzi Sarıkaya, idari ve Mali Hizmetler müdürü Orhan Diler ve Destek ve Kalite Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay ile Başkan Şeylan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Başhekim Yavuzer, “Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, Çatak Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan’ı ziyaret ederek, kendisinden Çatak hakkında bilgiler aldık. Göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyor, kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

   SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yavuzer ve Çalışma arkadaşlarının yapmış olduğu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şeylan, "Kurumlar arası işbirliği ile Çatak’ımıza çok daha kaliteli hizmetler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr