Çarşamba, 25 May 2022 11:58

Başkan Şeylan Gençlik Merkezi İnşaat Alanında İnceleme Yaptı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, yapım çalışmaları süren Gençlik Merkezi inşaat alanında incelemede bulundu. Başkan Şeylan, Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ile birlikte, işi üstlenen yüklenici firmanın yetkililerinden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Başkan Şeylan, Çataklı gençlerimizin özlemle beklediği Gençlik Merkezi yapım çalışmalarını yerinde gördüklerini belirterek, "Havaların ısınması ile çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çatak Belediyesi olarak sosyal ve sportif projelerimize devam ediyoruz, geleceğimizin teminatları gençlerimiz için yaptığımız gençlik merkezi inşaat çalışmaları sona erdiğinde buradan gençlerimiz birçok farklı branşta yararlanabilecek. Gençlerimizin eğitim ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak. Her yaştan gençlerimize hizmet edecek olan Gençlik Merkezi binasının 2022 yılı sonunda faaliyete geçmesi planlanmaktadır. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr