Perşembe, 19 May 2022 17:00

Çatak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşku ile Kutlandı

Çatak'ta bu yıl 103.yıldönümü kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı protokol üyeleri ve vatandaşlarında yoğun katılımı ile coşku içerisinde kutlandı.

Program saat 09.00’da Hükümet Bahçesinde yer alan Atatürk Anıtı’na İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erkan Manto’ nun çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 15 Temmuz Mesire Alanında devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı şehit Talha Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ferhat Ceylan yaptı.

Gençliğe hitabenin okunması, Gençliğin Ata’ya cevabının okunması, Şiirlerin okunması, 19 Mayıs temalı gösteriler ve jimnastik gösterisi sergilendi. Müzik dinletisinin ardından çeşitli yarışmalar yapıldı. Ödül töreninin ardından Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterisi sergilendi. Rafting gösterisinin ardından program sona erdi.

Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Hakim İrem Öztürk, Jandarma Komando Tabur Komutanı Yüzbaşı Volkan Kuyucugil, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, Şube müdürleri, kurum amirleri, müdürler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr