Çarşamba, 18 May 2022 14:26

Başkan Şeylan’dan Personeline Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Eşi vefat eden Belediye personeline taziye ziyaretinde bulundu.

Belediye Zabıta biriminde görevli Resul Babur’un Eşi merhume Feleknaz Babur için Karşıyaka Mahallesi Taziye Evinde kurulan taziye evini, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ziyaret etti. Başkan Şeylan’a taziye ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan Babur ve Belediye personeli eşlik etti.

Babur Ailesi’ne ve merhumenin sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan, kurulan taziye evinde vatandaşlarla birlikte merhumun ruhuna ithafen dua okudu.

Taziye dilekleri için memnuniyetlerini dile getiren Babur Ailesi ve yakınları “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun." Dedi.