Cumartesi, 07 May 2022 18:18

Başkan Şeylan’ dan “Anneler Günü” Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan “8 Mayıs Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Şeylan mesajında şu İfadelere yer verdi; ‘’Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, tüm sıkıntılarda sığındığımız liman olan annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Bu nedenle annelerimizi sadece yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz.

Bu duygularla, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, şehitlik mertebesine ulaşan kahraman annelerimizi yad ediyor, kahramanlarımızın annelerinin ellerinden öpüyor, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.” Dedi.

Bu kategoriden diğerleri: « Çatak'ta Bayramlaşma

Mobil : 0507 518 06 81