Pazar, 01 May 2022 18:21

Başkan Şeylan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ı, uğurlamanın hüznünü yaşarken, insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel zamanlardan Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerimle bütün Çatak’lı hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık ve milletimiz için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi, saygı ve iyi dileklerimi sunarım.” İfadelerini kullandı.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr