Perşembe, 28 Nisan 2022 22:58

Başkan Şeylan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve beraberindekilerle birlikte ilçe merkezine 25 km uzaklıkta bulunan Kıyıcak Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Akbulut ve Başkan Şeylan ilk olarak mahalle girişinde çocuklara çikolata verip sohbet etti. Ardından Kıyıcak ilkokulunu ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenleri ile bir araya gelip taleplerini dinledi. Sonra sınıflara geçerek öğrencilere çeşitli hediyeler verip sohbet etti. Öğretmen ve öğrenciler ile sohbet ettikten sonra mahalle sakinlerinin evlerine geçerek sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi verip mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Başkan Şeylan;

“ Baharın gelmesi ile özellikle kırsal mahallelerimizi gezip oradaki sorunları vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Sıkıntıları yerinde tespit etmek amacımız olduğu için bu ziyaretlerin çok verimli geçtiğine inanıyorum. Bu haftaki ziyaretimizi Kıyıcak Mahallesine gerçekleştirerek mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ile birlikte öğretmenlerimizi de ziyaret ettik. Sorunlarını yerinde dinledik. İnşallah bundan sonrada mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Rabbim vatandaşlarımız için hayırlı hizmetler yapmayı bize nasip etsin " dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr