Çarşamba, 27 Nisan 2022 13:25

Başkan Şeylan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü yaşarken, Bin aydan daha hayırlı olduğu Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyor. Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr