Çarşamba, 27 Nisan 2022 10:19

Çatak'ta Ramazan Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor

Çatak Belediyesi tarafından, her hafta belli günlerde ilçe de bulunan Kurum Amirlerine, kurum çalışanlarına, işçilere, gençlere, esnaflara ve vatandaşlara iftar yemeği verip, çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenlendi.

Ramazan ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında ve cumhuriyet mahallesinde bulunan hurkan kafede, Çatak Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar yemekleri ve çocuk oyun ve gösterilerine yoğun ilgi gösterildi.

Ortalama 600 kişinin katıldığı iftar programlarına Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, İlçe Müftüsü Abdullah Uzel, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Abdullah Uzel tarafından yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı.

Ramazan ayında yaşanan manevi atmosferin dünyanın hiçbir yerinde yaşanmadığına dikkat çeken Başkan Şeylan, yaptığı konuşmada herkesin Ramazan ayını kutlayarak tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisin de bulunarak;

“Ramazan etkinlikleri çerçevesinde misafirlerimiz ile düzenlediğimiz iftar sofralarından sonra her gün 19:00 - 21:00 saatleri arasında çocuklara yönelik Karagöz-Hacivat gösterisi, palyaço ve küçük çocukların ilgi gösterdiği yüz boyama gösterileri vatandaşlar çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenerek Ramazan ayını maneviyatına göre yaşamış olduk. “ dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr