Cuma, 22 Nisan 2022 19:37

Çatak’ta Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Çatak Kaymakamlığı koordinesinde YBO’da kurulan bilgisayar laboratuvarında 16 adet bilgisayar ve 1 adet üç boyutlu yazıcıdan oluşmaktadır. Öğrencilerin kullanımına sunulan laboratuvarda, öğrenciler araştırmalarını kolaylıkla yapabilecek.

Açılışa Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, ilçe Müftüsü Abdullah Uzel, Yazı İşleri Müdürü Murat Okan, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildikten sonra konuşma yapan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut;

“ Bilgisayar Laboratuvarı Çatak Yatılı Bölge Ortaokuluna hayırlı olsun. Öğrencilerin araştırma yapabilmeleri sağlamak için böyle projeler çok faydalıdır. Öğrencilerimizin internete kavuşması, teknoloji eğitimi almaları için büyük önem veriyor elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu ediyor. Laboratuvarımızın kurulmasında yardımlarını esirgemeyen Önceki dönem Milli Eğitim Bakan yardımcısı Reha Denemeç’e teşekkürlerimi sunuyorum.“ dedi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan;

“Eğitim hepimiz için önemli. Hem bireysel olarak hem de ülke olarak toplum ne kadar iyi eğitilirse, toplumun kültür ve eğitim seviyesi ne kadar yükselirse toplumumuz o kadar müreffeh o kadar huzurlu olacak, çocuklarımız için hazırlanan bilgisayar laboratuvarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi."

Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı;

“ Eğitim hepimiz için önemli. Hem bireysel olarak hem de ülke olarak toplum ne kadar iyi eğitilirse, toplumun kültür ve eğitim seviyesi ne kadar yükselirse toplumumuz o kadar ilerilere taşınır. Teknolojinin ilerlemesi ile bilgisayarlara olan ihtiyaçlarımız artmıştır. Bu sebeple bizlerden desteğini esirgemeyen Başta İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Erdem Akbulut’a ve Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan’a öğrencilerimiz ve ilçemiz adına teşekkür ederim.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr