Çarşamba, 20 Nisan 2022 20:13

Çatak Belediyesi Çalışanlar İle İftarda Bir Araya Geldi

Çatak Belediyesi tarafından Hurkan Cafede; Belediye personeline, İlçe Müftülük Personeline, VASKİ çalışanları ve İtfaiye çalışanları aileleri ile birlik beraberlik iftarında buluştu.

Çatak Belediyesi tarafından Hurkan Cafede verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, belediye çalışanları, Müftülük Personeli, VASKİ Çatak İşletme Personeli, Van Büyükşehir yol yapım bakım ve onarım çatak işletme şefliği çalışanları, İtfaiye daire amirliği personeli ve aileleri katıldı.

Ezanın okunmasıyla iftarlar açıldı, Yenen yemeğin ardından dualar okundu.

Program sonunda konuşma yapan Başkan Şeylan,

“Belediye Başkanı olarak tüm personelin her zaman yanındayım. Belediye çalışanı olmak bir ayrıcalıktır, ayrı sorumlulukları beraberinde getirir. Belediye çalışanlarının bayramı, gecesi, gündüzü, yazı, kışı olmaz. Bir bayram günü su arızası olur ekipler gecede çalışır. Yollar tamir olacaktır ekipler çalışır, çöpler toplanacaktır, temizlik işçileri 24 saat çalışır. İtfaiye 24 saat görevi başındadır. Bizler daima çalışanlarımızın haklarını daha da iyileştirmek için çalışıyoruz. Ramazan ayının aileleriniz ile birlikte sizlere hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr