Çarşamba, 20 Nisan 2022 19:40

Çatak’ta Okuma Bayramı Programı Düzenlendi

Çatak Atatürk İlkokulu 1. sınıfı öğrencileri tarafından okuma bayramı etkinliği yapıldı.

Atatürk İlkokulu konferans salonunda düzenlenen Okuma Bayramı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

Okuma bayramında 1. sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerilerini sergilediler. Öğrenciler düzenlenen etkinlikte öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini sundu. Programda minikler hem eğlendi hem de hünerlerini velileri ile paylaştı. Öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler, izleyicilerden tam not aldı.

Düzenlenen okuma şenliğine Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, Şube Müdürleri AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, MHP İlçe Başkanı İlhan Özbek, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr