Pazartesi, 18 Nisan 2022 19:43

Çatak Belediyesi Tarafından Kurum Müdürlerine İftar Yemeği Verildi

Çatak Belediyesi ilçede kurumlar arası birlik ve beraberliğin artması ve karşılıklı hoşgörünün sağlanması amacıyla iftar yemeği verdi.

Hurkan kafede verilen iftar yemeğine Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Komando Tabur Komutanı Volkan Kuyucugil, İlçe Emniyet Müdürü Emre Altuntop, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri katıldı.

Ezanı Şerifin okunması ile İlçe Müftüsü Abdullah Uzel tarafından okunan duanın ardından oruçlar açıldı yemekler yendi.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, iftar yemeğine gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr