Çarşamba, 06 Nisan 2022 19:57

Başkan Şeylan Mezbahanede İncelemelerde Bulundu

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Başkan yardımcısı Cihan Yalçın ile birlikte Çatak Van karayolunda bulunan Mezbahanede incelemelerde bulundu.

2017 yılında Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tam donanımlı modern mezbahanenin işletmesi düzenlenen protokol ile Çatak Belediyesine devir oldu.

Başkan Şeylan, görevli personelden mezbahanede kullanılan araçlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra eksiklerin giderilmesi için talimat verip personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr