Cuma, 01 Nisan 2022 16:43

Başkan Şeylan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan Mesajında; Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan Ramazan Ayı milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler olduğunu, Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerifi karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Ramazan ayı, ''Manevi açıdan taşıdığı yüce anlamların yanı sıra, sosyal açıdan da tam bir dayanışma dönemi olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimize, İslam Dünyası'na ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.

Bu duygularla tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını en derin duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.