Salı, 29 Mart 2022 16:58

Başkan Şeylan Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte, talep ve önerileri değerlendirmek üzere rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan daha iyi hizmet sunmak için İş yerlerini tek tek ziyaret edip İlçe Esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Esnaf ziyaretinden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Şeylan, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu olduk. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı işyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımıza ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr