Cuma, 14 Ocak 2022 14:05

Çatak'ta Karla Mücadele

Çatak Belediyesi, dün akşam saatlerinde başlayan, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonrası ilçe genelinde başlattığı karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın talimatıyla, Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Atatürk Caddesi, Aras Sokak ve diğer mahallelerde kar temizleme çalışması yürüten belediye ekipleri, daha sonra mahalle ve ara yolları ulaşıma açarak vatandaşların mağdur olmasını engelliyor.

Herhangi bir sorun yaşanmaması için titizlikle yürütülen karla mücadele çalışmasında, İş makineleri, yolları açarken, kar küreme ekipleri de kaldırımlardaki karı temizleyerek vatandaşların ulaşımlarını sağlamalarına yardımcı oluyor.

Mobil : 0507 518 06 81