Pazartesi, 10 Ocak 2022 08:50

Başkan Şeylan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan Mesajında; “Toplumun aydınlatılması, haber alma hakkının korunması, kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesi noktasında gazetecilerimiz önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.
Basın mensupları son derece hassas bir görevi yerine getiriyor, toplumun gören gözü, duyan kulağı olarak görev yapıyorlar. Bu önemli görevi yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz, mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmaktadırlar. Kamuoyunu bilgilendirmek maksadıyla her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri, bütün takdirlerin üzerindedir. İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumumuzun adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, işlerinde kolaylıklar, görevlerinde başarılar dilerim.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr