Cuma, 31 Aralık 2021 15:47

Başkan Şeylan’dan Yeni Yıl Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Yeni Yıl Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Başkan Şeylan Mesajında;

“2022 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

2022 yılında İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve daha yaşanılabilir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım”. Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81