Perşembe, 30 Aralık 2021 13:36

Başkan Şeylan Marketlere yönelik Fiyat Denetimi Yaptı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ilçe genelindeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve son kullanma tarihleri, denetimi gerçekleştirdi.

Başkan Şeylan ve zabıtalar tarafından yapılan denetimlerde, ilçe genelinde zincir market şubeleri ve yerel marketlerde fiyat artışında indirimlerin yapıldığı görülürken, aynı zamanda reyonlarda yer alan ürün fiyatları ile kasadaki fiyatlarda karşılaştırıldı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerimizi hassasiyet içerisinde aralıksız sürdüreceğiz. Özellikle fahiş fiyat artışı konusunda tüm esnafımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımız da hijyen, etiket ve fiyat artışı konusunda 0530 028 10 10 numaralı whatsapp üzerinden, Belediyemize ulaşarak fahiş fiyat artışı, tarih ve hijyen konusunda bizlere şikayetlerini iletebilirler  “ dedi.

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr