Çarşamba, 22 Aralık 2021 14:30

Çatak’ta Kar Temizliği Çalışmaları

Çatak’ta dün akşam saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı nedeniyle Çatak Belediyesi ekipleri tarafından  kar temizliği çalışmaları başlatıldı.

Kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizlenirken, yayaların kullandığı kaldırımlarda da küreklerle temizleniyor.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belediyemiz Fen İşleri ekiplerince greyder, kepçe, kar kürüyücü gibi araçlarla kar temizliği ve yol açma çalışmasını yapıldığını kaldırımların iş makinaların giremediği yerlerde ise ekiplerimiz kürekler ile karları temizleyerek kepçeler ile kamyonlara yüklenerek ilçe merkezinin dışına taşındığını belirtti.

Mobil : 0507 518 06 81