Cuma, 17 Aralık 2021 07:57

Başkan Şeylan Alternatif Yol Çalışması Yapılacak Alanda İncelemelerde Bulundu

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe jandarma komutanlığının kullandığı mevcut yolun mahalle içinden geçmesi, dar, virajlı ve yüksek rampaların bulunmasından dolayı yaşanan sıkıntıları gidermek için alternatif yol çalışması yapmak için uygun olan bölgede yeni alternatif yol yapmayı planlıyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; İlçemizdeki ulaşım sorununu kökten çözmek için merkez ve kırsal mahallerde yol genişletme yeni yol ve alternatif yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet mahallesi kale sokakta ilçe jandarma Komutanlığının kullandığı yolda yaşanan trafik ve ulaşım sorununa kalıcı çözümler getirmek için, alternatif yol yapılması planlanan bölgede incelmelerde bulunduk. Yapmayı planladığımız alternatif yol sayesinde mahallemizdeki trafiğini ciddi anlamda rahatlatmış olacağız dedi.

Kısa sürede yapımına başlanması planlanan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Şeylan’a, İlçe Jandarma personeli ve Belediye Harita Mühendisi Mustafa Kaplan eşlik etti.

Mobil : 0507 518 06 81