Cuma, 26 Kasım 2021 10:52

Genel Sekreter Çelikel, İlçemizdeki Yatırımları İnceledi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçemizdeki tamamladığı hizmet noktalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Beraberindeki, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve şube müdürleri ile Çatak’a gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel'i burada Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan karşıladı.

İlk olarak Zorlu bir coğrafyada sıfırdan yapılan Konalga, Narlı, Sugeldi, Dokuzdam ve Sırmalı mahalleleri ile 32 mezranın kullandığı grup yoluna giden Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel tamamlanan yolda incelemelerde bulundu. Köprü ve sanat yapılarının yapıldığı alanları gezen Genel Sekreter Çelikel yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Genel Sekreter ve beraberindekiler 70 km uzaklıkta bulunan Sırmalı Mahallesi ve 17 mezraya ulaşım sağlayan yolda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalleliyle de sohbet eden Genel Sekreter Çelikel, vatandaşın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Ardından beraberindekiler ile İlçe merkezine geçen Genel Sekreter Çelikel itfaiye ve yeni mezarlık alanı için tahsis edilen arsaları gezdi.

Mobil : 0507 518 06 81