Perşembe, 25 Kasım 2021 17:48

Çatak'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Program Düzenlendi

Çatak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı tarafından çelenk bırakılması ile başladı. Ardından Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda Çatak Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program gerçekleştirildi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün Anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı yaptı. Ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in öğretmenler günü kutlama mesajının okunması yer aldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü İşaret Dili Eğitmeni Merve Göktürk tarafından hazırlanan, İlçe protokolünün rol aldığı klip gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Okul Müdürü Fatih Gül’ün kendi sazıyla seslendirdiği türküler programa renk kattı.

Öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisinin ardından Öğrenciler tarafından Okunan şiirler sonra Adaylığı Kalkan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin eden tüm öğretmenlere Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve Protokol üyeleri çiçek verip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından verilen ödüllerin ardından program sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü programına Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,Cumhuriyet Başsavcısı Enes Ayçiçek, Emniyet Amiri Emre Altuntop, Tabur komutanı Yüzbaşı Volkan Kuyucugil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Mobil : 0507 518 06 81