Çarşamba, 24 Kasım 2021 08:39

Başkan Şeylan Yol Yapım Çalışmasını Yerinde İnceledi

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye Şefi Hüseyin Duman ile birlikte İlçe merkezine 70 km uzaklıkta bulunan Sırmalı mahallesi ve 17 mezraya ulaşım sağlayan yolda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şeylan “ Bu bölgemize bizden önce hiç yatırım yapılmamıştı. Mahalle ve mezralarımızın yolunda sadece traktör ve arazi araçları gidebiliyordu, Araçların ve yayaların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Çatak Şantiye ekipleri tarafından yol genişletme ve stabilize çalışmaları hummalı bir şeklide devam ediyor, yol genişletme ve stabilize çalışmaları tamamlandığında, İnşallah sıcak asfaltımızı atıp yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” Dedi.