Salı, 23 Kasım 2021 16:35

Başkan Şeylan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında, " Çocuklarımıza sadece okumayı yazmayı değil, vicdani, ahlaki duygularla birlikte, milli, manevi düşünceleri de öğreten öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetlidir.

Öğretmenlerimizin, geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81