Çarşamba, 03 Kasım 2021 18:32

Çatak'taki Öğrenciler Ücretsiz Tiyatro Oyunu İle Eğlendi

Çatak Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında vatandaşlara ücretsiz tiyatro gösterisi sunuldu.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro oyuncuları tarafından Atatürk İlkokulu Konferans salonunda Okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine iki seans şeklinde sahnelenen ‘Wohoo ve  Arkadaşları’ çocuk oyunu salonu dolduran çocuklar tarafından büyük beğeni topladı.

Tiyatro oyununu çok beğendiklerini ifade eden öğrenci ve öğretmenler Çatak Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Mobil : 0507 518 06 81