Salı, 02 Kasım 2021 18:22

‘Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı’ Yapıldı

Çatak’ta Kış mevsimine girmeden önce yapılan ve yapılması gereken hizmetleri değerlendirmek için ‘Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda yapılan toplantıya Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, İlçe Müftüsü Abdullah Uzel, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Konuşma Yapan Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut;

‘Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla ilçemizde karla mücadele ve kış tedbirleri ile alakalı alınması gereken önlemleri değerlendirmek; ihtiyaç ve eksiklik duyulan konular hakkında gerekli koordinasyonu sağlamak; trafik güvenliğini ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Konu tüm kurumlarımızı ilgilendirmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın kış sezonunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ilgili kurumların 24 saat hizmet verecek şekilde plan ve program hazırlamaları, hazırlanan plan ve program dâhilinde çalışmalarını tüm kurumlarımızla birlikte yürütmeleri gerekmektedir. Hepimiz üzerimize düşeni yapacak ve vatandaşlarımızın kış mevsiminin zorluklarını en rahat şekilde atlatması için çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ise;

“Belediye olarak başta kar küreme araçlarımız olmak üzere bütün iş makinalarımız ve personelimiz hizmete her daim açıktır. Kış tedbirleri ile ilgili olarak ilk hassasiyetimiz her zaman olduğu gibi öğrencilerimizdir. Merkez ve ilçelerimizde öğrenci servislerinin kullandığı yolların açık tutulması önceliğimiz olacaktır. Bunun yanında, güvenlik amaçlı olarak Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının kullanacağı yolların açık olmasına özen göstereceğiz. Devletimizce insanımızın hizmetine sunulan tüm imkânları seferber ederek, uzak yakın demeden, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yanında olacak ve insanımıza mağduriyet yaşatmamaya çalışacağız.” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81