×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cuma, 29 Ekim 2021 13:20

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Coşku ile Kutlandı

İlçemizde Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Çatak Yatılı Bölge Ortaokulu kapalı spor salonunda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alican Arslan, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, kurum amirleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saat 10:00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın vatandaşların bayramını kutlaması ve selamlaması ile devam etti.

Kutlama programı öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, Sevgi Anaokulu öğrencilerinin zeybek gösterisi, Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin İzmir Marşı gösterisi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün işaret dili gösterisi ve folklor gösterisi ile devam etti. İlçe genelinde dereceye giren öğrencilere madalya ve hediye verilmesinin ardından program sona erdi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr