Perşembe, 21 Ekim 2021 16:28

Başkan Şeylan'dan Esnaf Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte Adnan Menderes mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Her fırsatta ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden Başkan Şeylan,  Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Hayırlı işler dileklerinde bulunup, esnafın öneri ve taleplerine kulak verdi. Talepleri not alan ve ilgili müdürlere ilgilenmeleri hususunda talimatlarda bulunan Başkan Şeylan, vatandaşlarla da sohbet etti.

Mobil : 0507 518 06 81