Salı, 19 Ekim 2021 08:34

Başkan Şeylan’dan Muhtarlar Günü mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şeylan, mesajında şunları kaydetti;

“1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte olan ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, yerel yönetimlerin ilk halkası olan muhtarlık kurumu toplum yararına çalışan en etkili kurumdur. Muhtarlık yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşı, muhtar ise bölge halkının, haklarını korumak üzere inandığı ve seçerek görevlendirdiği güvenilir kişidir. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlık müessesesinin vatandaş ile seçilmiş-atanmış yöneticiler arasında köprü görevi görmektedir. Bizler Belediye çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle geçmişten bugüne öncelikle hayatlarını kaybetmiş muhtarlarımıza rahmet diliyorum. İlçemize büyük emek ve katkıları olan ve bugün muhtarlık görevini yürüten tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Mobil : 0507 518 06 81