Pazartesi, 18 Ekim 2021 17:25

Adnan Menderes Mahallesi Taziye Evinin İnşaatına Başlandı

Çatak Belediyesince Adnan Menderes Mahallesi, Hazine Sokakta yapılacak olan Taziye Evi ve Kur'an kursunun temeli atıldı.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,

“Vatandaşlarımızın hem sosyal gereksinimlerini karşılaması hem de örf ve adetlerin sürdürülmesi noktasında elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Taziye evleri; bölgemizde, mahallelerimizde çok büyük önem taşımaktadır.  Belediyemizce Hazine Sokakta yaşayan vatandaşlarımızın beklentilerine istinaden taziye evi inşaat çalışmalarının startını verdik. İnşallah çok kısa bir sürede de kazasız belasız hizmete açmak ta nasip olur. İnşaat çalışmalarını başlattığımız Taziye Evi ve Kuran Kursumuzun mahallemize ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

Mobil : 0507 518 06 81