Pazartesi, 04 Ekim 2021 15:54

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çatak Belediyesi Ekim Ayı Meclis olağan toplantısı, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan başkanlığında yapıldı.

Meclis konferans salonunda yapılan Ekim Ayı meclis toplantısı, maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı 11 Gündem maddesinin görüşülmesi ile son buldu.

Mobil : 0507 518 06 81