Salı, 28 Eylül 2021 16:13

Başkan Şeylan’dan Kaymakam Kundakçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, AK Parti Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve beraberindeki heyet ile Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Yozgat İli Saraykent Kaymakamı iken Van Bahçesaray İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan ve 13.09.2021 tarihinde Bahçesaray ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı’yı makamında ziyaret etti.

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Şeylan, Kaymakam Akbulut ve Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı bir süre sohbet ettikten sonra; Başkan Şeylan ve Kaymakam Akbulut kendilerine yeni görev yerinin hayırlı ve başarılarla dolu olması temennisinde bulundular.

Kaymakam Kundakçı gerçekleşen nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Akbulut’a,  Başkan Şeylan’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ifade etti.

Başkan Şeylan yeni göreve başlayan Kaymakam Kundakçı’ya İlçemize özgü Şehzade Kelebeği tablosu hediye ederek hoş sohbeti ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Mobil : 0507 518 06 81