Perşembe, 02 Eylül 2021 12:03

Sağlık Çalışanlarına Destek Maçı

Covid-19 salgını nedeniyle yoğun emek ve fedakarlıklarda bulunan sağlık çalışanlarına motivasyon ve aşı yapılmasına destek amaçlı Çatak Belediye Spor Kulübü ile Van İl Sağlık Müdürlüğü arasında Dostluk Maçı düzenlendi.

Çatak Belediyesi’nin özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek, onların motivasyonlarını artırmak ve kıymetli çalışmalarının unutulmadığını vurgulamak amacıyla yaptığı futbol maçının hakemliğini İkram Çakar yaparken karşılaşma 7-7 berabere bitti.

Çatak 15 Temmuz Mesire Alanı Futbol Sahasında gerçekleşen futbol maçına; Çatak Belediye Spor Kulübü Futbol Takımında Çatak İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alican Arslan, Çatak Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Babur ve ilçede görevli kurum amirleri yer alırken; İl Sağlık Müdürlüğü takımında ise Van İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Çetin Yüce, Garaj Amiri Murat Beşenk, Özsağlık İş Sendika Şube Başkanı Gökhan Öznur, Şube Başkan Yardımcısı Kadir Ermin, Sağlık Spor takım Asbaşkanı Faruk Yergin takım Kaptanı Bahattin Bozdemir ve sağlık çalışanları yer aldı.

Maç öncesi ve sonrası sağlık personelleri ile muhabbet edilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Mobil : 0507 518 06 81