Pazartesi, 17 May 2021 18:52

Başkan Şeylan’dan Belediye Çalışanı Yusuf Balka için Taziye Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belediye Fen İşlerinde görevli Yusuf Balka için taziye ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve belediye personeli Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Yusuf Balka’nın yakınları ve ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Balka ailesi adına Başkan Şeylan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden yakınları "Başkanımızın taziye ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.